Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT!

Siirry alas

Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT! Empty Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Ma Loka 19, 2015 3:30 pm

Luokkina esteluokkia, puomiluokka, tehtäväratsastus, agility, toukkaluokka (= tehtäväratsastus aloittelevammille) ja ohjasajotarkkuusluokka. Esteluokka hypätään jokaisen ratsastajan tason mukaisin korkeuksin. Jos tulee paljon osanottajia, luokat jaetaan tasoryhmiin. Luokissa voi mennä myös ilman satulaa, kerro ilmoittautuessasi jos haluat mennä johonkin luokkaan ilman. Avustaja sallittu alkeiskurssilaisilla ja tenavaryhmäläisillä.

Radan rakennus lauantaina klo 15, ne jotka eivät pääse osallistumaan siihen, purkavat radan kisojen jälkeen. Kerro ilmoittautuessasi kumpaan osallistut. Lauantaina tuntien jälkeen voi myös pestä hevosensa varusteet, vaihtaa satulahuovan, siistiä hevosta valmiiksi jne., toinen mahdollisuus on sunnuntaina ennen klo 11.

Kisat aloitetaan kisatehtävien valmistelulla ja hevosten laitolla klo 11. Siitä sitten ensimmäisen luokan verkattua riittävästi aloitetaan kisat joustavalla aikataululla. Talkoilevien kannattaa varata kisoihin aikaa iltaan saakka. Perinteisesti menemme kisojen jälkeen kimpassa pitsalle ruotimaan suorituksia (positiivisessa hengessä) ja rentoutumaan yhdessä, sinne ovat tervetulleita kaikki osallistujat ja toimihenkilöt!

Lähtömaksu osallistujalta (hevosesta riippumatta) ensimmäiseen luokkaan 20 €, toiseen 15 €, kolmanteen 10 €, siitä eteenpäin 5 €. Ruusukepalkinnot.

Jos osallistut Millitallin hevosella kuuluu sinun osallistua myös esteradan rakentamiseen ym. kisajärjestelyihin, ja joko radan rakentamiseen (la klo 15) tai purkamiseen kisojen jälkeen, ja johonkin kisajärjestelytehtävään koko kisojen ajan. Vaihtoehtoisesti voit maksaa hevosen vuokrasta 20 € (kaikki osallistumasi luokat ja hevoset yhteensä).

Jokainen kilpailee omalla / vanhempiensa vastuulla, kilpailujärjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita.

Ilmoittautumiset viimeistään lauantaina 24.10. Mirkalle (p. 0400-366956, militalli@gmail.com), suuntaa antavat aikataulut julkaistaan keskustelufoorumillamme (millis.niceboard.org) la-su välisenä yönä.

Voit ilmoittautua myös toimitsijaksi, jos et halua itse kisata, mutta haluat osallistua järjestelyihin.

Näissä kisoissa on hyvä aloittaa kisaamisen harjoittelu. Ketään ei hylätä, saat aina hypätä radan loppuun ja tarvittaessa saat apua ja neuvoja.

Huomioithan että nämä ovat harjoituskisat, joissa myös toimihenkilöt ovat harjoittelijoita, joten toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä järjestelyjä kohtaan. Ota mukaasi repullinen hyvää kisahenkeä ja iloista mieltä!

Ohjeita Millitallin oppilaille keskustelufoorumilla, selaa kisapalstaa alaspäin, niin löydät ne.

TEORIA ENSIMMÄISIÄ KERTOJA ESTEKISOIHIN OSALLISTUVILLE to 22.10. klo 19.30-20.30. Opetellaan kaikkea kilpailemiseen liittyvää säännöistä pukeutumiseen ja saat kysyä kaiken mitä haluat. Hinta 10 €. Jo teorian käyneet "kertaajat" 5 €. Kannattaa tulla ettei tee turhia virheitä kisoissa! Käydään läpi myös agilitysääntöjä.

AGILITY- JA OHJASAJOHARJOITUS kiinnostuneille lauantaina 23.5. klo 14 alkaen. Rata rakennetaan ennen ja puretaan jälkeen harjoituksen. Vakiratsastajat Millitallin ponilla tai muut omalla ponilla 20 €, ei-vakkarit Millitallin ponilla 30 €.

Kaikki luokat, harjoitukset ja teoria järjestetään jos tulee vähintään kolme ilmoittautumista.

Kutsua saa mieluusti jakaa eteenpäin!


Viimeinen muokkaaja, Mirkka pvm Su Loka 25, 2015 4:15 am, muokattu 1 kertaa

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Ma Loka 19, 2015 4:59 pm

OHJEITA KISOIHIN TULIJOILLE:
Sovi muiden samalla hevosella ratsastavien kanssa kuka hoitaa minkä tehtävän, kuka pesee varusteet (edellisenä päivänä), kuka letittää / selvittää jouhet, kuka tuo selvitysaineen vai ostatteko kimppaan, kuka vaihtaa huovan ja kuka tuo sen viikon sisällä kisoista puhtaaksi pestynä ja VALKOISENA Mirkalle takaisin.


Ole paikalla viimeistään niin että ehdit HYVIN hoitaa ja laittaa hevosesi kisakuntoon. Siihen kuluu aikaa 1-2 tuntia. Viimeistään kuitenkin puoli tuntia ennen kisojen alkua jotta ehdit sopia aikataulut ja aloittaa tehtäväsi kisoissa.


Sovi viimeistään puoli tuntia ennen kisojen alkua kaikkien samaan tehtävään osallistuvien kanssa kuka hoitaa tehtävää minkä luokan tai verryttelyn aikana ja sovita hevosesi laitto sen mukaan. Hevosen voi laittaa etukäteen valmiiksi ja jättää seisomaan riimu päässään ohjat kieputettuina tai ilman suitsia. Kaiken aikaa on oltava joku hoitamassa jokaista hommaa. Hevosen lähettyville n. kolmen metrin säteelle ei jätetä MITÄÄN tavaroita, kun sen jättää yksin seisomaan.


Ole valmiina verryttelyn alkaessa, hevosen tulee olla alkukävelty kentän ulkopuolella (vähintään 5 min.), satulavyö kiristetty, jalustimet sovitettu ja verryttelyn valvoja tarkistanut hevosen.


Seuraa aikatauluja. Ne voivat olla myöhässä mutta joskus jopa etuajassakin.


Kisojen jälkeen on vielä paljon tehtävää jotta paikat saadaan kuntoon ja hevoset hyvin hoidettua. Varaa runsaasti aikaa tehtäväsi lopettamiseen, tavaroiden paikoilleen laittamiseen, radan purkamiseen, hevosen hoitoon (hieronta, venyttely, elektrolyytit, kuivatus, loimitus, jalkojen kylmäys, varusteiden siistiminen, huovan vaihto jne.).Ohjeita tehtäviin kisoissa:


SAMASTA TEHTÄVÄSTÄ VASTAAVAT, HUOLEHTIKAA JA SOPIKAA KESKENÄNNE NIIN ETTÄ KOKO AJAN ON JOKU HOITAMASSA TEHTÄVÄÄ!


KAIKKI KILPAILIJAT (jotka eivät ole maksaneet hevosen vuokraa lähtömaksun LISÄKSI) OSALLISTUVAT RADAN RAKENTAMISEEN, PURKAMISEEN JA MUUTTAMISEEN LUOKKIEN VÄLISSÄ!!!

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja saleh lähetetty Ke Loka 21, 2015 3:55 pm

Laura ilmoittautuu tehtäväratsastukseen 25.10. ja tulee lauantaina rakentamaan rataa, osallistuu eri tehtäviin ja sunnuntain purkuun. Toiveena olisi Hamsteri.

saleh
Ratsukoulutuksessa
Ratsukoulutuksessa


Takaisin alkuun Siirry alas

Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty La Loka 24, 2015 4:33 pm

Ne ketkä ei ole tänään ehtineet pestä varusteita, vaihtaa huopaa, siistiä hevostaan kunnolla ym., niin huomenna Eeva tulee aamulla klo 10 tallille ja voi auttaa niissä.

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Su Loka 25, 2015 4:13 am

Luokka I tehtäväratsastus klo 12

1. Minka Lehtonen - Milli's Minty
2. Eeva Timonen - Milli's Xinny
3. Laura Lehtinen - Tamar v.d. Wolf


Luokka II toukkaluokka klo 12.30

1. Iina Kiviranta - Vuohimäen Silmu
2. Miiku Lehtonen - Tamar v.d. Wolf
3. Sanna Parkkonen - Millin Talventähti
4. Mikke Lehtonen - Uget v. Bromishet
5. Verna Pokki - Vanilla girl af Jäboruder
6. Minka Lehtonen - Promisehill Empress
7. Enna Kiviranta - Millin Vadelma
8. Mintti Lehtonen - Uget v. Bromishet


Luokka III Puomiluokka klo 13.30

1. Mintti Lehtonen - Uget v. Bromishet
1. Lilia Ojanaho - Millin Nelli
2. Sanna Parkkonen - Millin Talventähti
3. Miiku Lehtonen - Tamar v.d. Wolf
4. Iina Kiviranta - Vuohimäen Silmu
5. Verna Pokki - Vanilla girl af Jäboruder
6. Enna Kiviranta - Millin Vadelma
7. Mikke Lehtonen - Uget v. Bromishet
8. Aino Hiltunen - Millin Nelli


Luokka IV 40 cm arv A.2.O, klo 14.30

1. Roosa Kinnunen -
2. Minna Turpeinen - Millin Talventähti
3. Marjukka Rantanen - Sharlotta
4. Ia Simolin - Fantas Blue Bounty


Luokka V 50 cm arv. 367.2 klo 15

1. Oona Lylylahti - Millin Welmupöly
2. Eeva Timonen - Vuohimäen Silmu
3. Ia Simolin - Fantas Blue Bounty
4. Minna Turpeinen - Millin Talventähti
5. Roosa Kinnunen -
6. Anni Peltola - Vanilla girl af Jäboruder
7. Marjukka Rantanen - Sharlotta
8. Minka Lehtonen - Milli's Mnty


Tehtävät kisoissa:

Ajanotto, virhepisteet, tulokset, kuulutus, pakintojen jako:

Oona, Marjukka, Minna, Roosa


Verkan ja hevosten hoitojen valvonta:

Minka, Anni, Eeva, Ia


Kanslia ja puffetti:

Miiku, Mikke


Liputus (ehtiessään / tarvittaessa auttavat radan korjauksessa ja kasojen keräyksessä):

Iina, Enna, Lilia, Aino


Ratahenkilöstö, portin avaus ja kasojen keräys:

Kalle, Sanna, Verna

KAIKKI auttavat radan muuttamisessa luokkien välillä!

Kellonajat ovat erittäin suuntaa-antavia, ja voivat heittää paljonkin.

Suorituksensa jälkeen KAIKKI Millitallin hevosilla kilpailleet osallistuvat ratsunsa huoltoon (normaalien loppuhuoltojen lisäksi jalkojen kylmetys, hieronta, venyttely, elektrolyyttien antaminen ym.), varusteiden siistimiseen ja paikoilleen laittamiseen, ja sopivat kuka samalla hevosella ratsastaneista vie kisahuovan pesuun (jos olette lainanneet sellaista), ja palauttaa sen VALKOISENA (tai alkuperäisen värisenä) viikon sisällä.

Kaikki ne jotka eivät ole maksaneet erillistä hevosen vuokraa lähtömaksun LISÄKSI osallistuvat kisojen loputtua kisatehtävänsä lopettamiseen, radan purkuun, työtehtävien lopettamiseen, jälkien korjaamiseen, paikkojen siistimiseen, sekä hevosten ja varusteiden huoltamiseen, joten KIPAILIJAT PÄÄSEVÄT LÄHTEMÄÄN NOIN KLO 17!

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Su Loka 25, 2015 4:26 am

Mun tulostin ja tietokone eivät suostu keskustelemaan keskenään, viitsiskö joku ihana ihminen ottaa näistä tulosteet! Saa ottaa useita, mutta yksikin toki riittää, niin voin monistaa siitä.

Jos tässä on virheitä, niin älä mene paniikkiin, kerro vain mulle, niin KORJATAAN Smile

Jos halukkaita on, niin menemme kisojen jälkeen yhdessä jonnekin pizzalle tms. (ehkä Maustehärkä, kun on lähin?). Varmasti jonkun kyydillä pääsee sinne ja takaisin, jos ei ole omaa kyytiä.

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Kalle lähetetty Su Loka 25, 2015 9:21 am

Printtasin mukaan kymmenen kopiota aikatauluista.

Kalle
Maitovarsa
Maitovarsa


Takaisin alkuun Siirry alas

Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: Este- tehtävä- agility jne. KISAT su 25.10.15 -> MYÖS AIKATAULUT TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa