Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Ti Huhti 24, 2012 1:29 am

KILPAILUKUTSU ESTERATSASTUKSEN, AGILITYN JA OHJASAJON TARKKUUDEN HARJOITUSKILPAILUIHIN

Millitallille Vihdin Nummelaan sunnuntaina 13.5.2012

Luokka I 40 cm tasoituksin (alla) arv. A.2.0 avoin esteseurakisoissa sijoittumattomille ratsastajille (meidän kakkostasoisille, sekä kolmostasoisille ilman satulaa).

Luokka II 60 cm tasoituksin (alla) arv. A.2.0, avoin esteseurakisoissa sijouttumattomille ratsastajille (meidän kakkos- ja kolmostasoisille, sekä kokeneille ilman satulaa).

Luokka III 70 cm tasoituksin (alla) arv. 367.2 avoin estealuekisoissa sijoittumattomille ratsukoille (meidän kolmostasoisille ja kokeneille)

Luokka IV 80 cm tasoituksin (alla) arv. 367.1 avoin estealuekisoissa sijoittumattomille ratsukoille (meidän kokeneille)

Luokka V toukkaluokka, pujottelua ja puomeja, avoin ei vielä hypänneille ratsastajille, sekä muille ilman satulaa, ajaen, ohjasajaen tai varsoille taluttaen (alkeiskurssilaisille ja tenaville taluttajan kanssa, ykköstasoisille ilman taluttajaa). Jos tulee paljon osanottajia, jaetaan useampaan luokkaan.

Luokka VI AGILITY. Noudatetaan Suomen Shetlanninponiyhdistyksen sääntöjä, tarvittaessa soveltaen, mm. sijoitukset SRL:n sääntöjen mukaan. Jos tulee paljon osanottajia, luokka jaetaan osiin esim. osanottajien iän tai hevosten koon perusteella

-alle 107 cm poneille ja raskaille kylmäverisille tasoitusta luokassa I -20 cm ja luokissa II, III ja IV –30 cm, 107-148 cm poneille tasoitusta luokissa II, III ja IV -10 cm

-lähtömaksu ensimmäiseen luokkaan 15 €, toiseen 12 €, kolmanteen ja siitä eteenpäin 8 €. Ruusukepalkinnot. Jälki-ilmoittautumismaksu kaksinkertainen.

-jos osallistut Millitallin hevosella kuuluu sinun osallistua myös esteradan rakentamiseen lauantaina 12.5. klo 14, tai purkamiseen kisojen jälkeen, ja johonkin kisajärjestelytehtävään koko kisojen ajan. Vaihtoehtoisesti voit maksaa hevosen vuokrasta 15 €

-jokainen kilpailee omalla / vanhempiensa vastuulla, kilpailujärjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita

-ilmoittautumiset viim. pe 11.5. Mirkalle (p. 0400-366956), suuntaa antavat aikataulut julkaistaan keskustelufoorumillamme (millis.niceboard.org) viimeistään lauantai-iltana

-ohjeita Millitallin oppilaille keskustelufoorumilla, jonne pääset kotisivuilta

-huomioithan että nämä ovat harjoituskisat, joissa myös toimihenkilöt ovat harjoittelijoita, joten toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä järjestelyjä kohtaan. Ota mukaasi repullinen hyvää kisahenkeä ja iloista mieltä!

TEORIA ENSIMMÄISIÄ KERTOJA ESTEKISOIHIN OSALLISTUVILLE perjantaina 11.5. klo 19-20. Opetellaan kaikkea kilpailemiseen liittyvää säännöistä pukeutumiseen ja saat kysyä kaiken mitä haluat. Hinta 10 €. Jo teorian käyneet "kertaajat" 5 €. Kannattaa tulla ettei tee turhia virheitä kisoissa! Käydään läpi myös agilitysääntöjä.


OHJEITA KISOIHIN TULIJOILLE:
Sovi muiden samalla hevosella ratsastavien kanssa kuka hoitaa minkä tehtävän, kuka pesee varusteet (edellisenä päivänä), kuka letittää / selvittää jouhet, kuka tuo selvitysaineen vai ostatteko kimppaan, kuka vaihtaa huovan ja kuka tuo sen viikon sisällä kisoista puhtaaksi pestynä ja VALKOISENA Mirkalle takaisin. Hevonen kannattaa kisoja edeltävänä päivänä harjata oikein hyvin, niin sitten itse kisapäivänä sen saa siistiksi vähemmällä työllä.


Ole paikalla viimeistään niin että ehdit HYVIN hoitaa ja laittaa hevosesi kisakuntoon. Siihen kuluu aikaa 1-2 tuntia. Viimeistään kuitenkin puoli tuntia ennen kisojen alkua jotta ehdit sopia aikataulut ja aloittaa tehtäväsi kisoissa.


Sovi viimeistään puoli tuntia ennen kisojen alkua kaikkien samaan tehtävään osallistuvien kanssa kuka hoitaa tehtävää minkä luokan tai verryttelyn aikana ja sovita hevosesi laitto sen mukaan. Hevosen voi laittaa etukäteen valmiiksi ja jättää seisomaan riimu päässään ohjat kieputettuina tai ilman suitsia. Kaiken aikaa on oltava joku vastuussa ja hoitamassa jokaista hommaa.


Ole valmiina verryttelyn alkaessa, hevosen tulee olla alkukävelty kentän ulkopuolella (vähintään 5 min.), satulavyö kiristetty, jalustimet sovitettu ja verryttelyn valvoja tarkistanut hevosen.


Seuraa aikatauluja. Ne voivat olla myöhässä mutta joskus jopa etuajassakin.


Kisojen jälkeen on vielä paljon tehtävää jotta paikat saadaan kuntoon ja hevoset hyvin hoidettua. Varaa runsaasti aikaa tehtäväsi lopettamiseen, tavaroiden paikoilleen laittamiseen, radan purkamiseen ja hevosen hoitoon; hieronta, venyttely, elektrolyytit, kuivatus, loimitus, jalkojen kylmäys, varusteiden siistiminen, huovan vaihto jne.Ohjeita tehtäviin kisoissa:


SAMASTA TEHTÄVÄSTÄ VASTAAVAT, HUOLEHTIKAA JA SOPIKAA KESKENÄNNE NIIN ETTÄ KOKO AJAN ON JOKU HOITAMASSA TEHTÄVÄÄ!


KAIKKI KILPAILIJAT (jotka eivät ole maksaneet hevosen vuokraa lähtömaksun LISÄKSI) OSALLISTUVAT RADAN RAKENTAMISEEN, PURKAMISEEN JA MUUTTAMISEEN LUOKKIEN VÄLISSÄ!!!Viimeinen muokkaaja, Mirkka pvm Ma Toukokuu 14, 2012 12:27 am, muokattu 4 kertaa

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Wilén lähetetty Ti Huhti 24, 2012 8:37 am

Jee, mä saatan päästä! Toivotaan ettei tulis mitään kissan ristiäisii ni pääsis piiiitkästä aikaa mukaan.
Wilén
Wilén
Kouluratojen kunkku
Kouluratojen kunkku


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja jonttu lähetetty Ti Huhti 24, 2012 1:55 pm

Mä voisin tulla harjoitusmielessä hyppäämään Elviksellä Smile Jos aloitetaan luokat isoimmasta, tulee muuten äitienpäivävelvollisuudet harrastuksen tielle Very Happy
jonttu
jonttu
Puskapolle
Puskapolle


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty La Toukokuu 12, 2012 3:30 pm

Ketkä on lähdössä perinteiselle yhteispitsalle kisojen jälkeen?

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty La Toukokuu 12, 2012 8:53 pm

TEHTÄVÄT KISOISSA

Samassa tehtävässä olevat, huolehtikaa ja sopikaa ENNEN KISOJEN ALKUA keskenänne etukäteen niin että AINA on VÄHINTÄÄN yksi henkilö hoitamassa jokaista hommaa !!!


TUOMARIT, SIHTEERIT, AJANOTTO JA VERRYTTELYN VALVONTA:

Kirsi, Sari, Vileeni, Oona, Veeruska,


PIHAN VALVONTA, TARKISTUKSET, KUNTOONLAITTO- JA RIISUMISAPU:

Taija, Arto, Veera


PUFFETTI JA KANSLIA:

Mitja, Minka


LIPUTUS, RATAHENKILÖSTÖ, PORTIN AVAUS JA KASOJEN KERÄYS:

Annina, Inka, Nina, Nita, Roosa


Suorituksensa jälkeen KAIKKI Millitallin hevosilla kilpailleet osallistuvat ratsunsa huoltoon (normaalien loppuhuoltojen lisäksi jalkojen kylmetys, hieronta, venyttely, elektrolyyttien antaminen ym.), varusteiden siistimiseen ja paikoilleen laittamiseen, ja sopivat kuka samalla hevosella ratsastaneista vie kisahuovan pesuun (jos olette lainanneet sellaista), ja palauttaa sen VALKOISENA (tai alkuperäisen värisenä) viikon sisällä.

Kaikki ne jotka eivät ole maksaneet erillistä hevosen vuokraa lähtömaksun LISÄKSI osallistuvat kisojen loputtua kisatehtävänsä lopettamiseen, ja ne jotka eivät ole maksaneet erillistä hevosen vuokraa JA olleet eilen rakentamassa rataa, osallistuvat myös radan purkuun.
Estekisojen 12.5.2012 lähtöjärjestys

Luokka I 40 cm tasoituksin, verryttely alkaa klo 11, luokka alkaa klo 11.30
1. Veera Kopalainen - Fantas Blue Bounty
2. Taija Nerg - Vanilla girl af Jäboruder
3. Minka Lehtonen - Fantas Blue Bounty
(esteitä korotetaan)
4. Nita Halonen - Millin Nelli
5. Nina - Pendoliina
6. Roosa Kinnunen - Vuohimäen Silmu
7. Veera Vainio - Millin Nelli
(esteet puomeiksi)
8. Miiku Lehtonen - Vanilla girl af Jäboruder

Luokka II 60 cm tasoituksin, verryttely alkaa n. klo 12.20, luokka alkaa n. 12.40
1. Minka Lehtonen - Fantas Blue Bounty
(esteitä korotetaan)
2. Inka Kivelä - Millin Onneli
3. Roosa Kinnunen - Vuohimäen Silmu
(esteitä korotetaan)
3. Arto Hildén - Solera

Luokka III 70 cm tasoituksin, verryttely alkaa n.13.15, luokka alkaa n. 13.35
1. Oona Lylylahti - Milli's Dicey
2. Mitja Lehtonen - Vanilla girl af Jäboruder
(esteitä korotetaan)
4. Inka Kivelä - Millin Onneli
5. Sari Preussner - Millin Nelli
6. Annina Preussner - Vuohimäen Silmu
7. Kirsi Partanen - Millin Onneli
(esteitä korotetaan)
8. Johanna Wilén - Solera

Luokka IV 80 cm tasoituksin, verryttely alkaa n. 14.20, luokka alkaa n. 14.40
1.Mitja Lehtonen - Vanilla girl af Jäboruder
2. Oona Lylylahti - Milli's Dicey
(esteitä korotetaan)
3. Kirsi Partanen - Millin Onneli
(esteitä korotetaan)
4. Johanna Wilen - Solera

Luokka IV AGILITY verryttely alkaa n. 15.10, luokka alkaa n. 15.30
1. Kirsi Partanen - Milli's Dicey
3. Arto Hildén - Milli's Minty
4. Minka Lehtonen - Fantas Blue Bounty
5. Mitja Lehtonen - Vanilla girl af Jäboruder
6. Oona Lylylahti - Milli's Dicey
7. Veera Vaino - Milli's Minty
8. Miiku Lehtonen - Fantas Blue Bounty


Suorituksensa jälkeen KAIKKI Millitallin hevosilla kilpailleet osallistuvat ratsunsa huoltoon (normaalien loppuhuoltojen lisäksi jalkojen kylmetys, hieronta, venyttely, elektrolyyttien antaminen ym.), varusteiden siistimiseen ja paikoilleen laittamiseen, ja sopivat kuka samalla hevosella ratsastaneista vie kisahuovan pesuun ja palauttaa sen VALKOISENA viikon sisällä.

Kilpailut päättyvät NOIN klo 16, jonka jälkeen ne jotka eivät ole maksaneet erillistä hevosen vuokraa lähtömaksun LISÄKSI osallistuvat kisatehtävänsä lopettamiseen, ja ne jotka eivät ole maksaneet erillistä hevosen vuokraa ja olleet eilen rakentamassa rataa, osallistuvat myös radan purkuun, eli Millitallin hevosilla ratsastaneet ei-erillistä hevosvuokraa maksaneet kilpailijat pääsevät lähtemään kotiin NOIN klo 17.

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja onskuponsku lähetetty La Toukokuu 12, 2012 9:04 pm

Nonnii Very Happy
onskuponsku
onskuponsku
Ratsukoulutuksessa
Ratsukoulutuksessa


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty La Toukokuu 12, 2012 9:11 pm

Jos huomaat lähtöjärjestyksessä virheitä, niin ÄLÄ MENE PANIKKIIN affraid , vaan ilmoita niistä allekirjoittaneelle, korjaan tuota pikaa! bom


Viimeinen muokkaaja, Mirkka pvm La Toukokuu 12, 2012 9:17 pm, muokattu 1 kertaa

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Taija lähetetty La Toukokuu 12, 2012 9:16 pm

mun piti kyl maksaa vuokra mut voin tulla hommiinki jos pääsen karkaaman aikasemmin... Smile
Taija
Taija
Puskapolle
Puskapolle


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty La Toukokuu 12, 2012 9:18 pm

Tuolla ilmoittautumisissa luki kysymysmerkillä että maksaa vuokran. Moneenko asti pystyisit olemaan?

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Taija lähetetty La Toukokuu 12, 2012 9:21 pm

kahteen tai puol kolmeen...
Taija
Taija
Puskapolle
Puskapolle


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty La Toukokuu 12, 2012 10:09 pm

no jos sä teet ahkerasti hommia aamulla, niin eiköhän se riitä jos se on muille kisaajille ok? olitko rakentamassa rataa tänään?

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Taija lähetetty La Toukokuu 12, 2012 10:15 pm

olin joo. mulla oli hoitopäivä.
Taija
Taija
Puskapolle
Puskapolle


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty La Toukokuu 12, 2012 11:05 pm

Pystyykö kukaan tulostamaan mulle useamman (n. viisi) lähtölistaa ja pari hommalistaa? Mun tulostimesta loppui muste cyclops

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Taija lähetetty Su Toukokuu 13, 2012 6:21 pm

oli kivat kisat. viitsisikö joku laitaa tulokset?
Taija
Taija
Puskapolle
Puskapolle


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Wilén lähetetty Su Toukokuu 13, 2012 7:00 pm

Loistokeli ja paras kisahenkilökunta ikinä Wink Oli kivaa cheers
Wilén
Wilén
Kouluratojen kunkku
Kouluratojen kunkku


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Kirsi lähetetty Su Toukokuu 13, 2012 7:25 pm

Tuloksiaaa Smile


Luokka I 40cm

1. Veera Vainio-Millin Nelli 0vp, 00:46:40
2. Nina- Pendoliina 0vp, 00:48:83

3. Nita Halonen-Millin Nelli 0vp, 00:49:00
4. Roosa Kinnunen-Vuohimäen Silmu 0vp, 00:49:20
5. Veera Kopalainen-Fantas Blue Bounty 0vp, 00:53:61
6. Miiku Lehtonen-Vanilla girl av Jäboruder 0vp, 00:59:00
7. Taija Nerg-Vanilla girl av Jäboruder 0vp, 01:08:79
8. Minka Lehtonen-Fantas Blue Bounty, 8vp 01:25:63

Luokka II 60 cm

1. Roosa Kinnunen-Vuohimäen Silmu, 0vp 00:50:05
2. Minka Lehtonen-Fantas Blue Bounty, 0vp 01:01:72

3. Arto Hildèn-Solera, 4vp 00:39:18
4. Inka Kivelä-Millin Onneli, 20vp 02:06:01

Luokka III 70 cm

1. uus. Johanna Wilèn-Solera, 0vp 00:38:56
2. uus. Kirsi Partanen-Millin Onneli, 0vp 00:40:31

3. uus. Oona Lylylahti-Millis Dicey, 4vp 00:34:45
4. uus. Annina Preussner-Vuohimäen Silmu, 4vp 00:46:10
5. Mitja Lehtonen-Vanilla girl av Jäboruder, 4 vp 01:14:29
6. Sari Preussner-Millin Nelli, 8vp 01:03:93
7. Inka Kivelä-Millin Onneli, 24vp 02:40:26

Luokka IV 80 cm

1. uus. Mitja Lehtonen-Vanilla girl av Jäboruder, 0vp 00:39:00
2. uus. Oona Lylylahti-Milli's Dicey, 4vp 00:48:00

3. Johanna Wilèn-Solera, 4vp 00:40:00
4. Kirsi Partanen-Millin Onneli, 4vp 00:44:15

Luokka V Agility

1. Kirsi Partanen-Milli's Dicey 01:23
2. Oona Lylylahti-Milli's Dicey 01:33

3. Arto Hildén-Milli's Minty 01:36
4. Veera Vainio-Milli's Minty 01:47:21
5. Miiku Lehtonen-Fantas Blue Bounty 01:55
6. Mitja Lehtonen-Vanilla girl av Jäboruder 01:59
7. Minka Lehtonen-Fantas Blue Bounty 02:25


Viimeinen muokkaaja, Kirsi pvm Ma Toukokuu 14, 2012 8:26 am, muokattu 1 kertaa
Kirsi
Kirsi
Kouluratojen kunkku
Kouluratojen kunkku


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Taija lähetetty Su Toukokuu 13, 2012 9:16 pm

okei, kiitos!!
Taija
Taija
Puskapolle
Puskapolle


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Su Toukokuu 13, 2012 9:51 pm

Kirsi kiitos paljon!

Viitsikö vielä muokata sen verran että laitat niiden tulosten eteen jotka pääsivät uusintaan vaikka "uus.".

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Lallu lähetetty Ma Toukokuu 14, 2012 7:01 am

Wilen..puhuttiin siitä kuvaamisesta..meillepäs tallentui videolle sun ratsastuksen kohokohdat Surprised ..
(Ininkin kohokodista melkein kokonaan..Arvannet mitä takoitan..)Sarra oli Hyvä eilen kuten sinäkin

Lallu
Varsa
Varsa


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Ma Toukokuu 14, 2012 2:27 pm

Kirsi, vink vink... siihen tuloksen eteen eikä ratsastajan nimen eteen... Wink

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Wilén lähetetty Ma Toukokuu 14, 2012 3:49 pm

Lallu kirjoitti:Wilen..puhuttiin siitä kuvaamisesta..meillepäs tallentui videolle sun ratsastuksen kohokohdat Surprised ..
(Ininkin kohokodista melkein kokonaan..Arvannet mitä takoitan..)Sarra oli Hyvä eilen kuten sinäkin
Hei mites mä saisin sen videon? Sähköpostilla?

Evellä ja Artolla on kans hirmuisesti kuvia, niitäki pitäs saada jotenki... Oisko joku salasanallinen sivusto mihin ne pistäs?
Wilén
Wilén
Kouluratojen kunkku
Kouluratojen kunkku


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja onskuponsku lähetetty To Toukokuu 17, 2012 8:29 pm

Oli kyllä huipppukivat kisat taas jälleen kerran Smile vaikka tuli tiputtua mutta eipäs se mitään haittaa Dicey meni kummiski hyvin Smile
onskuponsku
onskuponsku
Ratsukoulutuksessa
Ratsukoulutuksessa


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT! Empty Vs: ESTE- JA AGILITYHARJOITUSKISAT 13.5.2012 -> TULOKSET TÄÄLLÄ NYT!

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa