Kellonaika on nyt Pe Syys 30, 2022 3:01 am

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.
Foorumi on tarkoitettu Millitallin asiakkaille ja hoitajille. Vain asiallinen keskustelu on sallittua. Asiallisuus pitää sisällään muun muassa (muttei yksistään näihin rajoittuen) seuraavan. Foorumin käyttäjien tai ulkopuolisten asiaton haukkuminen kielletty, erityisesti kaikki, mitä voidaan pitää lainvastaisena herjauksena. Tekijänoikeuslakia on noudatettava, eli esim. netistä satunnaisesti löydettyjä kuvia ei saa laittaa foorumille. Eriävien mielipiteiden ilmaiseminen ja pieni väittely on sallittua, mutta tappelu kiellettyä. Kiroilu on kiellettyä. Porno ja vihapuhe eli käytännössä kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä. Sähköpostissa kiertävien vetoomusten (lukuun ottamatta niitä, joissa on linkki oikeaan adressiin esim. adressit.comissa), kiertokirjeiden ja väärien huhujen (esim. tekaistut virusvaroitukset) julkaisu on kiellettyä. Pyri välttämään huutamista eli pelkillä isoilla kirjaimilla kirjoittamista. Pyri välttämään myös ylenmääräistä hymiöiden käyttöä. Ehdottoman sallittua sen sijaan on olla ystävällinen muille käyttäjille.;) HUOM! VAIKKA OLISIT ALLE 13-VUOTIAS MILLITALLILLA KÄVIJÄ, KLIKKAA VAIHTOEHTOA "OLEN TASAN TAI YLI 13-VUOTIAS". KAIKENIKÄISET KESKUSTELIJAT OVAT TERVETULLEITA!