Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS

Siirry alas

KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS Empty KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Ti Marras 04, 2014 2:45 pm

KILPAILUKUTSU ESTERATSASTUKSEN, AGILITYN, OHJASAJON / AJON TARKKUUDEN ja TEHTÄVÄRATSASTUKSEN HARJOITUSKILPAILUIHIN

Millitallille Vihdin Nummelaan sunnuntaina 16.11.2014, os. Suonsilmäntie 170, Nummela. P. 0400-366956, millitalli@gmail.com, www.millitalli.fi

Luokka I ESTELUOKKA ENSIKERTOJA KISAAVILLE TAI KOKEMATTOMILLE HEVOSILLE tasoituksin 30-50 cm. arv. A.1.0. Max 107 cm ponit 30 cm, max 148 cm ponit 40 cm, hevoset 50 cm.

Luokka II ESTELUOKKA tasoituksin 40-65 cm arv. 367.1. Max 107 cm ponit 40 cm, max 148 cm ponit 55 cm, hevoset 65 cm.

Luokka III ESTELUOKKA tasoituksin 50-80 cm arv. 367.1. Max 107 cm ponit 50 cm, max 148 cm ponit 65 cm, hevoset 80 cm.

Luokka IV TOUKKALUOKKA, pujottelua ja puomeja, avoin ei vielä hypänneille ratsastajille (alkeiskurssilaisille ja tenaville tarvittaessa taluttajan kanssa, ykköstasoisille ilman taluttajaa). Jos tulee paljon osanottajia, jaetaan useampaan luokkaan. Voit osallistua kokemattomalla hevosella myös ajaen tai ohjasajaen

Luokka V TOUKKALUOKKA ILMAN SATULAA, sama kuin satulalla

Luokka VI TEHTÄVÄRATSASTUS, toukkaluokasta vaikeutettu versio jo hypänneille ratsastajille, voit osallistua myös ajaen tai ohjasajaen

Luokka VII TEHTÄVÄRATSASTUS ILMAN SATULAA, sama kuin satulalla

Luokka VIII AGILITY. Noudatetaan Suomen Shetlanninponiyhdistyksen sääntöjä, tarvittaessa soveltaen, mm. sijoitukset SRL:n sääntöjen mukaan. Tarvittaessa tasoitukset nuoremmille osanottajille tai hevosille. Jos tulee paljon osanottajia, luokka jaetaan osiin esim. osanottajien tai hevosten iän tai hevosten koon perusteella.

-lähtömaksu osallistujalta (hevosesta riippumatta) ensimmäiseen luokkaan 20 €, toiseen 15 €, kolmanteen 10 €, siitä eteenpäin 5 €. Ruusukepalkinnot. Jälki-ilmoittautumismaksu 1,5 kertainen.

-jokainen kilpailee omalla / vanhempiensa vastuulla, kilpailujärjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita

-ilmoittautumiset viimeistään torstaina 13.11. Mirkalle (p. 0400-366956, militalli@gmail.com), suuntaa antavat aikataulut julkaistaan keskustelufoorumillamme (millis.niceboard.org) viimeistään perjantaina 14.11.

-näissä kisoissa on hyvä aloittaa kisaamisen harjoittelu. Ketään ei hylätä, saat aina hypätä radan loppuun ja tarvittaessa saat apua ja neuvoja

-huomioithan että nämä ovat harjoituskisat, joissa myös toimihenkilöt ovat harjoittelijoita, joten toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä järjestelyjä kohtaan. Ota mukaasi repullinen hyvää kisahenkeä ja iloista mieltä!

-jos osallistut Millitallin hevosella kuuluu sinun osallistua myös esteradan rakentamiseen ym. kisajärjestelyihin lauantaina 15.11. klo 14, ja purkamiseen kisojen jälkeen, ja johonkin kisajärjestelytehtävään koko kisojen ajan. Vaihtoehtoisesti voit maksaa hevosen vuokrasta 20 € (kaikki osallitumasi luokat ja hevoset yhteensä).

-ohjeita Millitallin oppilaille keskustelufoorumilla, jonne pääset kotisivuilta

TEORIA ENSIMMÄISIÄ KERTOJA ESTEKISOIHIN OSALLISTUVILLE torstaina 13.11. klo 19-20. Opetellaan kaikkea kilpailemiseen liittyvää säännöistä pukeutumiseen ja saat kysyä kaiken mitä haluat. Hinta 10 €. Jo teorian käyneet "kertaajat" 5 €. Kannattaa tulla ettei tee turhia virheitä kisoissa! Käydään läpi myös agilitysääntöjä.

AGILITYHARJOITUS agilityluokasta kiinnostuneille torstaina 13.11. klo 20 alkaen. Rata rakennetaan ennen ja puretaan jälkeen harjoituksen. Vakiratsastajat Millitallin ponilla tai muut omalla ponilla 20 €, ei-vakkarit Millitallin ponilla 30 €.

Kaikki luokat, harjoitukset ja teoria järjestetään jos tulee vähintään kolme ilmoittautumista.

Kutsua saa mieluusti jakaa eteenpäin! (Poista silloin kaksi viimeistä ranskalaisten viivojen kohtaa jotka ohjeita vain Millitallin ratsastajille, kiitos!)


Viimeinen muokkaaja, Mirkka pvm La Marras 15, 2014 6:42 pm, muokattu 1 kertaa

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS Empty Vs: KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty La Marras 15, 2014 4:39 am

HUOM! Tämä on vasta ALUSTAVA lähtöjärjestys ja aikataulu. Tähän voi tulla vielä muutoksia ja korjauksia, joten tarkista vielä sunnuntai-aamuna. Jos huomaat tässä virheitä tai puutteita, älä panikoidu, vaan laita Mirkalle viesti tai maili, niin korjaan Smile


ESTEKISOJEN LÄHTÖJÄRJESTYS 16.11.2014

LUOKKA I 30-50 cm klo 12
1. Tiia Venovirta - Millin Usvainen  
2. Mari Mäkelä - Solera
3. Elsa Nykänen - Fantas Blue Bounty
4. Kirsi Partanen - Millin Vadelma
5. Eeva Timonen - Vuohimäen Silmu
6. Camilla Broman - Ruule  

LUOKKA II 40-65 cm n. klo 12.30
1. Helmi Ketonen - Bella Star
2. Minka Lehtonen - Vanilla girl af Jäboruder
3. Elsa Nykänen - Fantas Blue Bounty
4. Oona Lylylahti - Millin Nokinen
5. Taija Nerg - Millin Nelli
6. Camilla Broman - Ruule
7. Kirsi Partanen - Millin Onneli
8. Johanna Wilen - Solera

LUOKKA III 50-80 CM n. klo 13
1. Oona Lylylahti - Millin Nokinen
2. Kirsi Partanen - Millin Onneli
3. Tiia Venovirta - Sharlotta
4. Minka Lehtonen - Vanilla girl af Jäboruder

LUOKKA IV toukkaluokka n. klo 13.30
1. Inka Kämäräinen - Vuohimäen Silmu
2. Emilia Paavola - Millin Nelli
3. Miiku Lehtonen - Tamar v. d. Wolf
4. Miro Mäkelä - Milli's Dicey
5. Mikke Lehtonen - Uget v. Bromishet

LUOKKA V tehtäväratsastus n. klo 14
1. Elsa Nykänen - Fantas Blue Bounty
2. Helmi Ketonen - Bella Star
3. Minka Lehtonen - Vanilla girl af Jäboruder
4. Miro Mäkelä - Milli's Dicey

LUOKKA VI agility n. klo 14.30
1. Taija Nerg - Milli's Xinny
2. Eeva Timonen - Vanilla girl af Jäboruder
3. Miiku Lehtonen - Tamar v. d. Wolf
4. Matleena Siltala - Milli's Dicey
5. Josefiina Siltala - Fantas Blue Bounty
6. Mikke Lehtonen - Uget v. Bromishet
7. Oona Lylylahti - Milli's You Got It
8. Tiia Venovirta - Junibackens Nikita
9. Minka Lehtonen - Milli's Xinny

Suorituksensa jälkeen KAIKKI Millitallin hevosilla kilpailleet osallistuvat ratsunsa huoltoon (normaalien loppuhuoltojen lisäksi jalkojen kylmetys, hieronta, venyttely, elektrolyyttien antaminen ym.), varusteiden siistimiseen ja paikoilleen laittamiseen, ja sopivat kuka samalla hevosella ratsastaneista vie kisahuovan pesuun (jos olette lainanneet sellaista), ja palauttaa sen VALKOISENA (tai alkuperäisen värisenä) viikon sisällä.

Kaikki ne jotka eivät ole maksaneet erillistä hevosen vuokraa lähtömaksun LISÄKSI osallistuvat kisojen loputtua kisatehtävänsä lopettamiseen, radan purkuun, työtehtävien lopettamiseen, jälkien korjaamiseen, paikkojen siistimiseen, sekä hevosten ja varusteiden huoltamiseen, joten KIPAILIJAT PÄÄSEVÄT LÄHTEMÄÄN NOIN KLO 17!

Jos halukkaita on, niin menemme kisojen jälkeen yhdessä jonnekin pizzalle tms. (ehkä Maustehärkä, kun on lähin?). Kyydilläni pääsee sinne ja takaisin.


Viimeinen muokkaaja, Mirkka pvm La Marras 15, 2014 8:20 pm, muokattu 4 kertaa

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS Empty Vs: KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty La Marras 15, 2014 4:48 am

TEHTÄVÄT ESTEKISOISSA 16.11.14

Tuomari, sihteeri, ajanotto, kuulutus ja palkintojen jako:
Tiia, Kirsi, Oona, Mari

Verryttelyn ja pihan valvonta:
Taija, Eeva, Anni

Ratahenkilöstö, liputus, kasojen keräys ja portin avaus:
Elsa, Johanna, Emilia, Matleena, Josefiina, Inka

Kanslia ja puffetti:
Minka, Miiku, Mikke

SAMASTA TEHTÄVÄSTÄ VASTAAVAT, HUOLEHTIKAA JA SOPIKAA ENNEN KISOJEN ALKUA KESKENÄNNE NIIN ETTÄ KOKO AJAN ON RIITTÄVÄ MÄÄRÄ HENKILÖITÄ HOITAMASSA TEHTÄVÄÄ!

KAIKKI KILPAILIJAT (jotka eivät ole maksaneet hevosen vuokraa lähtömaksun lisäksi) OSALLISTUVAT RADAN MUUTTAMISEEN LUOKKIEN VÄLISSÄ JA SEN PURKAMISEEN KISOJEN JÄLKEEN !!!

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS Empty Vs: KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty La Marras 15, 2014 5:06 amOHJEITA KISOIHIN TULIJOILLE:
Sovi muiden samalla hevosella ratsastavien kanssa kuka hoitaa minkä tehtävän, kuka pesee varusteet (edellisenä päivänä), kuka letittää / selvittää jouhet, kuka tuo selvitysaineen vai ostatteko kimppaan, kuka vaihtaa huovan ja kuka tuo sen viikon sisällä kisoista puhtaaksi pestynä ja VALKOISENA Mirkalle takaisin.


Ole paikalla viimeistään niin että ehdit HYVIN hoitaa ja laittaa hevosesi kisakuntoon. Siihen kuluu aikaa 1-2 tuntia. Viimeistään kuitenkin puoli tuntia ennen kisojen alkua jotta ehdit sopia aikataulut ja aloittaa tehtäväsi kisoissa.


Sovi viimeistään puoli tuntia ennen kisojen alkua kaikkien samaan tehtävään osallistuvien kanssa kuka hoitaa tehtävää minkä luokan tai verryttelyn aikana ja sovita hevosesi laitto sen mukaan. Hevosen voi laittaa etukäteen valmiiksi ja jättää seisomaan riimu päässään ohjat kieputettuina tai ilman suitsia. Kaiken aikaa on oltava joku hoitamassa jokaista hommaa.


Ole valmiina verryttelyn alkaessa, hevosen tulee olla alkukävelty kentän ulkopuolella (vähintään 5 min.), satulavyö kiristetty, jalustimet sovitettu ja verryttelyn valvoja tarkistanut hevosen.


Seuraa aikatauluja. Ne voivat olla myöhässä mutta joskus jopa etuajassakin.


Kisojen jälkeen on vielä paljon tehtävää jotta paikat saadaan kuntoon ja hevoset hyvin hoidettua. Varaa runsaasti aikaa tehtäväsi lopettamiseen, tavaroiden paikoilleen laittamiseen, radan purkamiseen, hevosen hoitoon (hieronta, venyttely, elektrolyytit, kuivatus, loimitus, jalkojen kylmäys, varusteiden siistiminen, huovan vaihto jne.).Ohjeita tehtäviin kisoissa:


SAMASTA TEHTÄVÄSTÄ VASTAAVAT, HUOLEHTIKAA JA SOPIKAA KESKENÄNNE NIIN ETTÄ KOKO AJAN ON JOKU HOITAMASSA TEHTÄVÄÄ!


KAIKKI KILPAILIJAT (jotka eivät ole maksaneet hevosen vuokraa lähtömaksun LISÄKSI) OSALLISTUVAT RADAN RAKENTAMISEEN, PURKAMISEEN JA MUUTTAMISEEN LUOKKIEN VÄLISSÄ!!!

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS Empty Vs: KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Ma Marras 17, 2014 12:50 am

Kiitos kaikille osanottajille, ja kaikille jotka autoitte ihan muuten vaan Smile

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS Empty Vs: KUTSU ESTE-, TEHTÄVÄ- JA AGILITYKISOIHIN 16.11.2014 -> LÄHTÖJÄRJESTYS TÄÄLLÄ MYÖS

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa