Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aikuisten hepparetkipäivä

Siirry alas

Aikuisten hepparetkipäivä Empty Aikuisten hepparetkipäivä

Viesti kirjoittaja Mirkka Ti Heinä 14, 2020 2:26 am

Hepparetkipäivään saavutaan klo 11-11.15 ja se päättyy noin klo 16.

Rento aikuisille suunnattu retkipäivä Millitallilla Vihdin Nummelassa, jonka aikana mm. hoidamme heppoja, retkeilemme ratsain ja syömme omat eväät metsässä (kylmän sään yllättäessä grillokodassa tai kurssitiloissa). Mikäli jää aikaa, ennen tai jälkeen retken tutustumme tallin töihin ja hoidamme eläimiä. Aiempaa ratsastuskokemusta ei vaadita, mutta retki sopii hyvin myös aiemmin ratsastaneille. Mukaan voit tulla myös shettistä tai aasia taluttaen, jos et jostain syystä voi / halua ratsastaa.

Retkelle omat eväät pieneen reppuun, joka selässään on mukava ratsastaa. Jos housut eivät ole kosteudenpitävät, reppuun myös istuinalusta, muovipussi tms. Päälle on syytä pukea säänmukainen vaatetus päälle, mieluummin vähän liikaa, kuin liian vähän. Olemme koko päivän ulkona. On kivempi ottaa ylimääräisiä pois, kuin palella. Talvella väljiin rukkasiin kannattaa laittaa alle yhdet tai kahdet villatumput, Kuomiin tms. lämpimiin väljiin kenkiin lämpöpohjalliset ja yhdet tai useammat villasukat. Kypärän alle lämmin kypärämyssy (ilman tupsua tms. ulokkeita), kypärän voit lainata meiltä. Kengissä tulisi olla pieni korko, vähän vartta, eikä kovin isosti kuvioitu pohja. Sadekelillä sateen pitävät vaatteet ja riittävästi kerroksia alle. Nyt korona-aikaan pitää olla kaiken aikaa hanskat kädessä, eli niiden tulee kesällä olla niin ohuet, että kädet eivät hikoa (esim. puutarhahanskat). Vinkkejä pukeutumiseen löydät myös Millitallin kotisivuilta www.millitalli.fi.

Hinta 80 € / henkilö. Millitallilla vakitunneilla käyviltä 70 €.

Ilmoittautumiset Whatsappilla (tai tekstiviestillä). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimi, pituus ja paino, jotta osaamme varata sopivan kokoisen ratsun, puhelinnumero, mahdollinen ratsastuskokemus ja -taidot, mahdollinen hevostenkäsittelykokemus, sekä kaikki muut tarvittavat huomioon otettavat seikat. Kerro myös arvio siitä, tarvitsetko taluttajaa retkelle. Kerro myös, jos kuvasi EIVÄT saa näkyä sosiaalisessa mediassa Millitallin julkaisuissa (nimiä emme joka tapauksessa laita).

Maksu suoritetaan vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta joko käteisellä, tai tilille Aktia Säästöpankki FI5440557820014646 nimellä Mirkka Lehtonen. Olemme arvonlisäverorekisterissä ja Y-tunnuksemme on 1388122-2. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa (ellei retkeä jouduta peruuttamaan tallin toimesta), mutta sen voi käyttää kahden kuukauden sisällä kahteen irtotuntiin, joista maksetaan rästitunimaksu 5 € / kerta. Koronaoireissa tai -altistuksessa saa tulla retkelle! Huom! Pelkkä maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan laita myös vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta viesti, jos olet jo varannut paikan, mutta et olekaan tulossa!

Tiedustelut 0400 366956 / Mirkka Lehtonen

Lisätietoja toiminnastamme www.millitalli.fi, millis.palstani.com, kuvia ja videoita toiminnastamme Millitallin Facebookissa ja Instagramissa. Tutustu myös kesäleireihin: https://millis.palstani.com/t1039-kesan-2020-ratsastusleirit

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Minimiosallistujamäärä, jolla toteutuu, on neljä henkilöä.

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa