Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kesän 2020 ratsastusleirit

Siirry alas

Kesän 2020 ratsastusleirit Empty Kesän 2020 ratsastusleirit

Viesti kirjoittaja Mirkka Su Helmi 09, 2020 8:41 pm

31.5. – 5.6. Taso ja teema vielä auki, ehdota!

7. – 12.6. Kakkostaso (helppo C), yleisleiri, täynnä

14. – 19.6. Alkeis- ja ykköstaso (perusmerkki), yleisleiri, muutama vapaa paikka!

14.-19.6. PÄIVÄLEIRI. Alkeis- ja ykköstaso (perusmerkki), yleisleiri!

21. – 25.6. Taso ja teema vielä auki, ehdota!

Leirille 3 voit osallistua myös päiväleirinä, jolloin leirille saavutaan klo 9-10 ja hakuaika joustavasti klo 17-21. Hintaan kuuluu leirin päivän ohjelma, päivällinen sekä omatoimivälipalat.

Kesän 2020 5 vrk:n leirien hinnat:

– vakiratsastajilta (vähintään puoli vuotta Millitallilla vakituiseen ratsastaneilta) 450 €, päiväleirinä 410 €

– hoitajilta (vähintään puoli vuotta Millitallilla hoitaneilta) 450 €, päiväleirinä 410 €

– vakiratsastaja-hoitajilta (vähintään puoli vuotta Millitallilla ratsastaneilta ja hoitaneilta) 400 €, päiväleirinä 360 €

- muilta 510 €, päiväleirinä 470 €

Varausmaksu 150 € (jota ei palauteta peruutuksen sattuessa), sisältyy leirin hintaan. Maksamalla sen kahden vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta varmistat paikkasi leirillä.

Loppukesälle suunnitteilla mm. muutama aikuisten viikonloppuleiri. Myös muita leirejä saa vielä ehdottaa. 6-7 hengen porukalle voimme järjestää oman toiveleirin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Minimiosallistujamäärä, jolla toteutuu, on neljä henkilöä.


Viimeinen muokkaaja, Mirkka pvm Ti Toukokuu 19, 2020 4:46 pm, muokattu 7 kertaa

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Kesän 2020 ratsastusleirit Empty Vs: Kesän 2020 ratsastusleirit

Viesti kirjoittaja Mirkka Ti Helmi 11, 2020 1:51 pm

Leiriläiset majoittuvat maneesin yhteydessä olevissa uusissa majoitustiloissa. Majoitustilossa on yhteinen makuuhuone, olohuone, keittiötilat, joista näkymät maneesiin ja kentälle, sekä sauna ja suihkut.Tilamme on vanha maatila hyvien liikenneyhteyksien päässä, mutta täysin omassa rauhassaan keskellä maaseutua.

Sinua odottavat hyvinkoulutetut hevoset ja ponit. Lisäksi hellittävinäsi ja halutessasi myös hoideltavinasi ovat kotieläimemme.

Leirit ovat tavallisesti yleisleirejä, mutta toiveiden mukaan voimme järjestää myös erikoisleirejä esim. aikuis-, perhe-, maasto-, koulu-, este-, ajo-, hoito-, maastakäsittely- ratsujousiammunta-, istunta- ym. painotteisia leirejä.

Leireillä maastoillaan paljon ja hypätään runsaasti jos leiriläisten taidot sallivat. Päiväohjelmaan kuuluu 2 t ratsastusta tehokkaassa opetuksessa, tunti-pari käytännönläheistä teoriaa (kärryajelua, vikellystä, ohjasajoa, poniagilityä, varustehuoltoa, hevosten hieromista ja venyttelyä, irtohypytystä, juoksutusta, näyttelyesittämistä, hevosten kouluttamista, ratsujousiammuntaa yms.). Luvassa myös hikistä koulua, ilman satulaa ratsastusta, gymkhanaa, sekä 2 tunnin maastoretki, jos leiriläisten taidot riittävät. Taitavimmat ja rohkeimmat pääsevät kokeilemaan myös pieniä maastoesteitä. Ja tietysti leirikaste, nuotioilta tunnelmallisessa grillikodassamme kylpytynnyreineen ja kotasaunoineen, sekä leirikilpailut kuuluvat ohjelmaan. Jos säät sallivat käymme uimassa läheisellä Myllylammella. Leirin ajaksi saat oman hoitopollen. Leiriavustajien valvonnassa saat osallistua päivittäisiin tallihommiin ja eläinten hoitoon. Leirin ohjelma suunnitellaan yhdessä leiriläisten kanssa ensimmäisenä iltana.

Tunneista vastaa ratsastuksenohjaaja ja C-valmentaja Mirkka Lehtonen, jolla on kokemusta tuntien ja leirien pidosta vuodesta 1989 saakka. Sijaisena toimivat tarvittaessa kokeneet työntekijämme. Teoriatunneista ja vapaa-ajan ohjelmasta huolehtivat ystävälliset leiriavustajat.

Päivittäin syömme tukevan aamiaisen, päivällisen ja iltapuuron (jolloin tarjolla myös leipää lisukkeineen). Aina halutessasi saat välipalaa joko omatoimisesti hakien tai leiriavustajalta pyytäen. Leirikioskista voit ostaa naposteltavaa makeannälkään.

Leirille saavutaan sunnuntai-iltana klo 19-20, jotta saamme jo ensimmäisestä päivästä täysipainoisen. Leirit päättyvät perjantai-iltana klo 16 (juhannusta edeltävä leiri klo 14).

Ota mukaasi ainakin: uimapuku, sadeasusteet, saappaat ja kevyemmät jalkineet, peseytymisvälineet, useampi vaatekerta, myös lämpimiä vaatteita, muistiinpanovälineet, taskurahaa (jos haluat ostaa karkkia), ratsastuskypärä ja turvaliivi (ne voit lainata myös meiltä), lakana ja tyynyliina sekä lämmin makuupussi, ja tietysti repullinen iloista leirimieltä! Älä ota mitään arvokasta mukaan, sillä ulkona ja eläinten kanssa touhutessa vaatteet ja tavarat voivat likaantua tai naarmuuntua.

Varustuksessa on syytä huomioida, että kesälläkin saattaa olla säistä riippuen viileätä. Otathan mukaasi jotain lämmintä päällepantavaa. Sateisten kelien sattuessa vaatteet eivät ehkä ehdi kuivua, joten otathan mukaasi myös runsaasti vaihtovaatteita.

Leiriläiset peseytyvät kotasaunassa jossa ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä. Sauna lämmitetään tavallisesti kaksi kertaa leirin aikana, tarvittaessa tai toivottaessa useamminkin. Aikuisleiriläiset voivat itse lämmittää saunan aina halutessaan.

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä jos lapsesi ei osaa uida tai ei saa mennä yleiselle uimarannalle (Myllylampi) uimaan alaikäisen leiriavustajan valvonnassa.

Kerrothan myös ilmoittautuessasi jos lapsellasi on jotain leirin ohjelmassa huomioitavia sairauksia, allergioita tms. Jos leirille tulijalla on tarkka erityisruokavalio, on turvallisinta, että ottaa itse mukaansa leirille sellaisia ruokia, joita voi syödä.

Erillistä leirikirjettä emme lähetä, mutta jos sinulla on kysyttävää niin soita tai lähetä sähköpostia! Kerromme mielellämme lisää.

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Kesän 2020 ratsastusleirit Empty Vs: Kesän 2020 ratsastusleirit

Viesti kirjoittaja Mirkka To Helmi 27, 2020 3:22 am

Tiliyhteys Aktia Säästöpankki FI5440557820014646 ja tili nimellä Mirkka Lehtonen. Olemme arvonlisäverorekisterissä ja alv ratsastustunneista on 10 %, muista palveluistamme 24 %.

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Kesän 2020 ratsastusleirit Empty Vs: Kesän 2020 ratsastusleirit

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa