Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kesätiedote 2017

Siirry alas

Kesätiedote 2017 Empty Kesätiedote 2017

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty To Kesä 01, 2017 6:16 am

Hevoset lomailevat viikot 30 ja 31, eli 21.7.-7.8.

Kevätkauden kausikortin viimeiset tunnit ovat hevosten loman jälkeen viikolla 32, syyskausi alkaa viikolla 33 eli 15.8. alkaen.

Leireillä vielä tilaa, iLmoittaudu mukaan!

Leirien yksittäisille TEORIATUNNEILLE mielenkiintoisista aiheista on mahdollista osallistua mukaan, kysy lisää!

Lauantain ryhmillä kevään viimeinen lauantaitunti on 3.6. ja ensimmäinen maanantaitunti 5.6. Kesän viimeinen maanantaitunti on 17.7. ja ensimmäinen lauantaitunti 12.8.

ESTEKISAT 14. (illalla)., 15. tai 16.7., ilmoittautuessasi kerro jos joku näistä päivistä ei käy!

Tallit ovat kesällä avoinna maanantaisin klo 16-21, tiistaista torstaihin klo 17-21, muina aikoina kävijöiltä suljettu, jos ei erikseen toisin sovita. Soita ja kysy sopiiko, ennen kuin tulet muina kuin aukioloaikoina!

MAASTOJA järjestetään perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin aina kun on samanvauhtinen ryhmä kasassa. Ilmoittauduthan mieluiten oman tasoisesi maastoryhmän ketjuun täällä foorumilla. Toki myös puhelimitse voi ilmoittautua.

NONSTOP-ALKEISKURSSI tiistaisin klo 19-20, sopii kaikille jotka haluavat opetella alkeita, kertailla vanhoja taitoja tai saada itsevarmuutta perusasioihin.

Erilaisia kursseja ja tunteja eri teemoilla voidaan kesällä järjestää aina kun on riittävä määrä kiinnostuneita, EHDOTA! Myös yksityistunteja ja pienryhmätunteja toivomistasi aiheista. Vaihtoehtoja löytyy kotisivuilta, ja toki voit ehdottaa sellaistakin, jota siellä ei ole lueteltu.

Ratsastusleirien aikaan 5.-22.6. tuskin mahtuu rästitunneille, joten pidäthän rästisi joko etukäteen ennen leirejä, tai niiden jälkeen. Voit toi ilmoittautua varalle rästille toivomanasi päivänä, jolloin soitan sinulle samana päivänä jos tilaa on.

Ilmoitathan viimeistään viikolla 29, eli 23.7. mennessä, jos ET jatka ratsastusta kauden loputtua, niin tiedän että voin antaa paikkasi toiselle. Jos et ilmoita lopettavasi, paikka säilyy sinulla automaattisesti, eli siitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Peruthan tuntisi kesälläkin niin ajoissa kun tiedät poissaolosi, jotta minulla on antaa rästitunteja niitä kyseleville.

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE! sunny flower

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa