Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kesän 2016 aiheuttamat muutokset tunneissa, PARI MUUTOSTA PÄIVITETTY 9.6.

Siirry alas

Kesän 2016 aiheuttamat muutokset tunneissa, PARI MUUTOSTA PÄIVITETTY 9.6. Empty Kesän 2016 aiheuttamat muutokset tunneissa, PARI MUUTOSTA PÄIVITETTY 9.6.

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Pe Toukokuu 27, 2016 2:46 am

Hevoset lomailevat viikot 29 ja 30, eli 16.7.-31.7. Tänä aikana tallit on suljettu.

Tallit ovat kesällä avoinna maanantaista torstaihin klo 17-21, muina aikoina kävijöiltä suljettu, jos ei erikseen toisin sovita. Soita ja kysy sopiiko, ennen kuin tulet muina kuin aukioloaikoina!

Ratsastusleirien aikaan 6.-17.6. tuskin mahtuu rästitunneille, joten pidäthän rästisi joko etukäteen ennen leirejä, tai niiden jälkeen.

MAASTOJA järjestetään perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin aina kun on samanvauhtinen ryhmä kasassa. Ilmoittauduthan mieluiten oman tasoisesi maastoryhmän ketjuun täällä foorumilla. Toki myös puhelimitse voi ilmoittautua.

Erilaisia kursseja ja tunteja eri teemoilla voidaan kesällä järjestää aina kun on riittävä määrä kiinnostuneita, EHDOTA! Myös yksityistunteja ja pienryhmätunteja toivomistasi aiheista. Vaihtoehtoja löytyy kotisivuilta, ja toki voit ehdottaa sellaistakin, jota siellä ei ole lueteltu.

Kauden viimeiset tunnit ovat hevosten loman jälkeen viikoilla 31 ja 32, ja uusi kausi alkaa viikolla 33. Ilmoitathan viimeistään viikolla 29, eli 22.7. mennessä, jos ET jatka ratsastusta kauden loputtua, niin tiedän että voin antaa paikkasi toiselle. Jos jatkat, paikka säilyy sinulla automaattisesti, eli siitä ei tarvitse ilmoittaa mitään.

Peruthan tuntisi kesälläkin niin ajoissa kun tiedät poissaolosi, jotta minulla on antaa rästitunteja niitä kyseleville.

Kesällä ei ole tunteja perjantaisin ja lauantaisin viikoilla 23-33 (11.6.-20.8.). Nämä tunnit siirretään ma-to välille. Tuntien ajankohdista sovitaan suoraan perjantain ja lauantain ratsastajien kanssa.

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE! sunny


Viimeinen muokkaaja, Mirkka pvm Su Heinä 31, 2016 10:55 pm, muokattu 2 kertaa

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Kesän 2016 aiheuttamat muutokset tunneissa, PARI MUUTOSTA PÄIVITETTY 9.6. Empty Vs: Kesän 2016 aiheuttamat muutokset tunneissa, PARI MUUTOSTA PÄIVITETTY 9.6.

Viesti kirjoittaja Sapfo lähetetty La Toukokuu 28, 2016 9:32 pm

Lilia jää kesätauolle leirin jälkeen. Jatkaa sitten elokuussa!

Toivomme aikaisempaa tuntiaikaa ettei oltaisi kotona klo 22-22.30 kuten tänä menneenä kautena.

Hyvää kesää!

Sapfo
Ratsukoulutuksessa
Ratsukoulutuksessa


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa