Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ilkivaltaa, töhertelyä, ja omaisuuden tuhoamista tallilla!!!

Siirry alas

Ilkivaltaa, töhertelyä, ja omaisuuden tuhoamista tallilla!!! Empty Ilkivaltaa, töhertelyä, ja omaisuuden tuhoamista tallilla!!!

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty La Joulu 13, 2014 2:34 pm

Joudun ikäväkseni laittamaan tällaisen erittäin harmittavan asian tänne. Tallilla on nyt joku, tai muutama henkilö, joka tekevät ilkivaltaa.

Ensimmäinen tapaus oli tarhansiivoustalkoopäivänä 1.11. Pellolla oli viilletty 60 euron arvoinen säilöheinäpaali puukolla rikki. Säilöheinähän pilaantuu, kun paalimuovi hajoaa. Paalia ei pellon märkyyden takia pystynyt hakemaan pellolta pois käyttöön.

Toinen tapaus oli muutama viikko myöhemmin. Mustalla spraytussilla oli töherrelty pöytä, kuumemittari, ja muita pieniä esineitä.

Vakavin tapaus on tältä viikolta. Valkoisella maalitussilla on töherrelty kahta satulaa, joiden arvo on yhteensä n. 1500 euroa.

Jos olet nähnyt tai kuullut jotain, kerro siitä välittömästi jollekin henkilökuntaan kuuluvalle. Jos omatuntosi nyt kolkuttaa, otapa yhteyttä ja tunnusta tekosesi.

Tosi kurjaa joulun alla törmätä tällaiseen ilkivaltaan meidän tallilla, jossa on aina ennen yhdessä pidetty hyvää huolta kaikista varusteista, ja olen aina aiemmin voinut luottaa kaikkiin ihaniin asiakkaisiini.

Otetaan yhdessä ilkivallantekijät kiinni ja vastuuseen teoistaan, jotta ei tarvitse epäillä ja kyttäillä kaikkia teitä syyttömiä!

Jos asia ei selviä ja ilkivalta jatkuu, joudun valitettavasti ottamaan yhteyttä poliisiin.

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa