Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JOULUNA JA UUTENA VUOTENA TAPAHTUU

Siirry alas

JOULUNA JA UUTENA VUOTENA TAPAHTUU Empty JOULUNA JA UUTENA VUOTENA TAPAHTUU

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Pe Joulu 20, 2013 11:17 pm

Kahden tunnin JOULUMAASTOT mahdollista järjestää su 22.12., ma 23.12. ja ti 24.12. Jaetaan ryhmät ilmoittautuneista päivätoiveiden ja vauhtitoiveiden mukaan. Saat halutessasi koristella itsesi ja heppasi jouluisesti maastoon.

TUNNIN RAUHALLINEN JOULUMAASTO aloittelijoille, alle kouluikäisille ja muille rauhallista menoa arvostaville ke 25.12 klo 13-14 (heppojen hoito alkaa klo 12). Halutessasi voit koristella heppasi jouluisesti.

TUNNIN RAUHALLINEN UUDENVUODENMAASTO aloittelijoille, alle kouluikäisille ja muille rauhallista menoa arvostaville ke 1.1. klo 13-14 (heppojen hoito alkaa klo 12).

Perinteinen, yllätyksellinen UUDEN VUODEN KISA lauantaina 4.1. klo 13 (tai klo 14 jos on kaksi tenavaryhmää). Tämä kisa on tarkoitettu kaiken tasoisille vakiratsastajillemme, ja ratsastustaito ei välttämättä kerro menestystäsi. MITÄÄN EI KERROTA ETUKÄTEEN , ja joka vuosi kisa on vähän tai vähän enemmän erilainen kuin edellisenä vuonna. Hinta 20 €. Ilmoittaudu pian!

Kahden tunnin UUDEN VUODEN MAASTOT mahdollista järjestää su 5.1. ja ma 6.1. Jaetaan ryhmät ilmoittautuneista päivätoiveiden ja vauhtitoiveiden mukaan.

Muinakin päivinä joulun ja uuden vuoden aikaan mahdollista järjestää eri tasoisia maastoja PÄIVISIN. Kerää itse 4-6 hengen porukka tai kerro päivä- ja aikatoiveesi ja ilmoittaudu jonoon, niin me keräämme ryhmän puolestasi.

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa