Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Joulun ja uuden vuoden 2013 aiheuttamat muutokset vakitunteihin

Siirry alas

Joulun ja uuden vuoden 2013 aiheuttamat muutokset vakitunteihin Empty Joulun ja uuden vuoden 2013 aiheuttamat muutokset vakitunteihin

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Ke Joulu 18, 2013 1:22 am

Tiistai 24.12. ei ole tunteja, vaan tunnista tulee rästitunti. Voit ratsastaa sen itse varaamanasi aikana joko etukäteen, tai tammikuun loppuun mennessä. Tunnista ei peritä rästituntimaksua.


Keskiviikko 25.12. tenavaryhmän tunti on klo 13-14 (laitto alkaa klo 12). Mennään maastoon koko tunniksi, kun kerrankin päästään valoisaan aikaan.


Torstai 26.12. tunnit seuraavasti:

klo 18 ryhmä on klo 13 (laitto alkaa klo 12)
klo 19 ryhmä on klo 14 (laitto alkaa klo 13)


Tiistai 31.12. tunnit seuraavasti:

klo 18 ryhmä on klo 11 (laitto alkaa klo 10)
klo 19 ryhmä on klo 12 (laitto alkaa klo 11)


Keskiviikko 1.1. tenavaryhmän tunti on klo 13-14 (laitto alkaa klo 12). Mennään maastoon koko tunniksi, kun kerrankin päästään valoisaan aikaan.


Muistakaa perua HYVISSÄ AJOIN, jos ette pääse näille tunneille. Jos tulee paljon peruutuksia, ryhmiä yhdistellään tai perutaan kokonaan.

Mihinkään muihin ryhmiin tai tunteihin joulu ja uusi vuosi eivät vaikuta mitenkään, vaan ne pidetään täysin normaalisti. Ainoa poikkeus on, jos KAIKILTA päivän ratsastajilta saadaan VIIMEISTÄÄN VIIKKOA ENNEN VARMA tieto että pääsette päivällä, niin kaikki päivän ryhmät voidaan siirtää valoisaan aikaan. Jos jonkun tieto puuttuu, tunteja ei siirretä mihinkään. Jos ette ole tulossa, peruttehan viimeistään viikkoa ennen, ettei tunnin siirto valoisalle ajalle esty sellaisen ratsastajan takia, joka ei edes ole tulossa.

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa