Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ponitallipäivä

Siirry alas

Ponitallipäivä Empty Ponitallipäivä

Viesti kirjoittaja Mirkka Su Helmi 13, 2022 9:56 pm

Toiminnallinen päivä tallilla. Ratsastamme opetuksessa säästä riippuen kentällä tai maneesissa, sekä maastossa, hoidamme poneja ja muita eläimiä, grillaamme omia eväitä tunnelmallisessa kodassa, ja tutustumme tallin töihin, sekä tietenkin viihdymme luonnonläheisessä talliympäristössä yhdessä. Aiempaa ratsastuskokemusta ei tarvita, mutta ponitallipäivä soveltuu hyvin myös aiemmin ratsastaneille.
Säänmukainen vaatetus päälle ja runsaasti iloisen reipasta mieltä matkaan mukaan! On mukavampaa ottaa vaatteita pois, kuin palella. Retkelle omat eväät mukaan, syömme ne grillikodassa, joten voit hyvin ottaa grillattaviakin eväitä.

Retki soveltuu lapsille, jotka pärjäävät porukassa ilman vanhempia. Ikäsuositus lapsen omatoimisuudesta ja ohjeiden vastaanottamistaidoista riippuen 4-12 v.

Ilmoittautumiset soittamalla, sähköpostilla, mesellä tai whatsappilla (ei tekstiviestillä). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lapsen nimi, ikä, pituus ja paino, jotta osaamme varata sopivan kokoisen ponin, huoltajan nimi ja puhelinnumero, josta saa retken aikana kiinni, mahdollinen ratsastuskokemus ja -taidot, sekä kaikki muut tarvittavat huomioon otettavat seikat lapsesta.
Hinta 85 €. Millitallilla vakitunneilla käyviltä 70 €. Ponitalli- ja poniretkipäivä yhteensä 150 €, Millitallin vakiratsastajilta 130 €.
Maksu suoritetaan vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta joko käteisellä tai tilille Aktia Säästöpankki FI5440557820014646 nimellä Mirkka Lehtonen. Olemme arvonlisäverorekisterissä ja Y-tunnuksemme on 1388122-2. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa.
Tiedustelut 0400 366956 / Mirkka Lehtonen
Lisätietoja toiminnastamme www.millitalli.

Minimiosallistujamäärä jolla toteutuu kuusi henkilöä.

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa