Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tunnin käyntimaastot lauantaisin klo 14 aloittelijoille ja fiilistelyratsastajille

Siirry alas

Tunnin käyntimaastot lauantaisin klo 14 aloittelijoille ja fiilistelyratsastajille Empty Tunnin käyntimaastot lauantaisin klo 14 aloittelijoille ja fiilistelyratsastajille

Viesti kirjoittaja Mirkka Ti Joulu 29, 2020 8:32 am

60 min käyntimaastot kaiken ikäisille ja kokoisille (osa ajasta menee alku- ja loppuvalmisteluihin).

Lähtö klo 14. Hinta 42 €, (vakiratsastajat oman vakituntisi hinta). Näihin voit ostaa myös sarjalipun, vaihtoehdot löytyvät kotisivujen www.millitalli.fi hinnastosta.

Retkelle on syytä pukea säänmukainen vaatetus päälle, mieluummin vähän liikaa, kuin liian vähän. On kivempi ottaa ylimääräisiä pois, kuin palella. Talvella väljiin rukkasiin kannattaa laittaa alle yhdet tai kahdet villatumput, Kuomiin tms. lämpimiin väljiin kenkiin lämpöpohjalliset ja yhdet tai useammat villasukat. Kypärän alle lämmin kypärämyssy (ilman tupsua tms. ulokkeita), kypärän voit lainata meiltä. Kengissä tulisi olla pieni korko, vähän vartta, eikä kovin isosti kuvioitu pohja. Sadekelillä sateen pitävät vaatteet ja riittävästi kerroksia alle. Nyt korona-aikaan pitää olla kaiken aikaa hanskat kädessä, eli niiden tulee kesällä olla niin ohuet, että kädet eivät hikoa (esim. puutarhahanskat). Vinkkejä pukeutumiseen löydät myös Millitallin kotisivuilta www.millitalli.fi.

Ilmoittautumiset Whatsappilla (tai tekstiviestillä). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan nimi, ikä, pituus ja paino, jotta osaamme varata sopivan kokoisen ponin / hevosen, lapsesta huoltajan nimi ja puhelinnumero, josta saa retken aikana kiinni, sekä mahdollinen ratsastuskokemus ja -taidot. Kerro arvio siitä, tarvitsetko taluttajan mukaan, ja onko oma taluttaja mukana. Kerro myös, jos osallistujan / taluttajan kuva EI saa näkyä sosiaalisessa mediassa Millitallin julkaisuissa (nimiä emme joka tapauksessa laita).

Maksu suoritetaan vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta joko käteisellä, tai tilille Aktia Säästöpankki FI5440557820014646 nimellä Mirkka Lehtonen. Olemme arvonlisäverorekisterissä ja Y-tunnuksemme on 1388122-2. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa (ellei retkeä jouduta peruuttamaan tallin toimesta), mutta sen voi käyttää kahden kuukauden sisällä irtotuntiin, joista maksetaan rästitunimaksu 5 € / kerta. Koronaoireissa tai -altistuksessa ei saa tulla retkelle! Huom! Pelkkä maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan laita myös vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta viesti, jos olet jo varannut paikan, mutta et olekaan tulossa!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 0400 366956 / Mirkka Lehtonen

Lisätietoja toiminnastamme www.millitalli.fi, millis.palstani.com, kuvia ja videoita toiminnastamme Millitallin Facebookissa ja Instagramissa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Minimiosallistujamäärä, jolla toteutuu, on viisi henkilöä.

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa