Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cowboy Mounted Air Shooting -kurssi

Siirry alas

Cowboy Mounted Air Shooting -kurssi Empty Cowboy Mounted Air Shooting -kurssi

Viesti kirjoittaja sonja To Kesä 11, 2020 12:06 pm

Cowboy Mounted Air Shooting -kurssi Millitallilla Vihdin Nummelassa 26.7.20 klo 12-17

Lajin toinen alkeiskurssi Suomessa, jossa pääsee kokeilemaan lajia ratsailta! Koska kurssi on toinen tallilla järjestettävä, pääsevät kurssilaiset osallistumaan myös kilttien ja rauhallisten, moneen tottuneiden heppojen turvalliseen totuttamiseen lajin harrastamiseen. Kurssilla käytössä on iso kenttä ja maneesi, kiltit ja hyväkäytöksiset suomenhevoset, suomenpienhevoset ja shetlanninponit.

Ratsastustaitovaatimusta ei ole, vaan jokainen voi ampua selästä taidoilleen sopivassa vauhdissa. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulle pitää varata taluttaja. 12-17 vuotiaat voivat osallistua huoltajan suostumuksella ja vastuulla.

Opettajana toimii lajin Suomeen rantauttanut Kari Cowboy Kallonen. Huom! Kurssille ei ole suunniteltu varsinaisesti evästaukoa, mutta jos kurssilaiset haluavat, pidetään pieni tauko, jonka aikana voi vaikkapa syödä eväitä.

Kurssin hinta 85 € (Millitallin vakiratsastajille, joilla voimassa oleva kausikortti tai sarjalippu 75 €), josta maksetaan tilille tilille etukäteen 75 € (vakkarit 65 €). Paikan päällä maksetaan kortilla tai käteisellä teoria- ja materiaalimaksu 10 €. Kuunteluoppilasmaksu 45 € + 10 € (vakkarit 35 € + 10 €).

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedystelut Whatsappilla (tai tekstiviestillä) p. 0400366956. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrothan nimesi, puhelinnumerosi, pituutesi, painosi (varmistaaksemme, että jokaiselle löytyy painorajojen mukainen, sopiva ratsu), hieman ratsastuskokemuksestasi. Halutessasi voit myös kertoa minkätyyppisistä hevosista pidät eniten, jotta voimme ottaa toiveet huomioon hevosvalintoja tehdessä.

Kurssi maksetaan vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta tilille Aktia Säästöpankki FI5440557820014646 / Mirkka Lehtonen. Kurssimaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa.

Koronaoireissa tai - altistuksessa ei kurssille saa tulla. Tässä tapauksessa kurssin voi vaihtaa kahteen irtotuntiin neljän kuukauden siaällä. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan jos olet varannut paikan, niin laita myös viesti jos päätätkin olla osallistumatta. Teoriamaksu pitää maksaa, jos on teoriat aloittanut.

Kurssilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, huolehdithan että tapaturmavakuutuksesi on kunnossa. Esim. SRL:n kautta saat hevosteluvakuutuksen.

Ennen kurssia suoritettavat teoriaosuudet löydät täältä: https://www.kallonen.eu/ osiosta CMAS teorioiden verkkokurssit.

sonja
Varsa
Varsa


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa