Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poniretkipäivä

Siirry alas

Poniretkipäivä Empty Poniretkipäivä

Viesti kirjoittaja Mirkka Ti Toukokuu 19, 2020 4:21 pm

Poniretkipäivään saavutaan klo 11-11.15 ja lapset noudetaan klo 16.

Rento lapsille suunnattu retkipäivä Millitallilla Vihdin Nummelassa, jonka aikana mm. hoidamme poneja, retkeilemme ratsain ja syömme omat eväät metsässä (huonon sään yllättäessä grillokodassa tai kurssitiloissa). Mikäli millis.palstani.com aikaa, ennen ja jälkeen retken tutustumme tallin töihin ja hoidamme eläimiä. Aiempaa ratsastuskokemusta ei vaadita, mutta retki sopii hyvin myös aiemmin ratsastaneille.

Retkelle omat eväät pieneen reppuun, joka selässään on mukava ratsastaa. Jos housut eivät ole kosteudenpitävät, reppuun myös istuinalusta, muovipussi tms. Lapselle on syytä pukea säänmukainen vaatetus päälle, mieluummin vähän liikaa, kuin liian vähän. Olemme koko päivän ulkona. On kivempi ottaa ylimääräisiä pois, kuin palella. Talvella väljiin rukkasiin kannattaa laittaa alle yhdet tai kahdet villatumput, Kuomiin tms. lämpimiin väljiin kenkiin lämpöpohjalliset ja yhdet tai useammat villasukat. Kypärän alle lämmin kypärämyssy (ilman tupsua tms. ulokkeita), kypärän voit lainata meiltä. Kengissä tulisi olla pieni korko, vähän vartta, eikä kovin isosti kuvioitu pohja. Talvella toppahaalarilla tarkenee paremmin, kuin housuilla ja takilla. Sadekelillä sateen pitävät vaatteet ja riittävästi kerroksia alle. Nyt korona-aikaan pitää olla kaiken aikaa hanskat kädessä, eli niiden tulee lämpimillä keleillä olla niin ohuet, että kädet eivät hikoa (esim. puutarhahanskat). Vinkkejä pukeutumiseen löydät myös Millitallin kotisivuilta www.millitalli.fi.

Hinta 80 €. Millitallilla vakitunneilla käyviltä 70 €.
TARJOUS: Välillä järjestetään ponitallipäivä ja poniretkipäivä lähekkäin, jolloin yhteishinta molemmat kerralla maksaessa on 150 € (vakiratsastajat 130 €)

Retki soveltuu lapsille, jotka pärjäävät porukassa ilman vanhempia. Ikäsuositus lapsen omatoimisuudesta ja ohjeiden vastaanottamistaidoista riippuen 4-12 v.

Ilmoittautumiset Whatsappilla (tai tekstiviestillä). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lapsen nimi, ikä, pituus ja paino, jotta osaamme varata sopivan kokoisen ponin / hevosen, huoltajan nimi ja puhelinnumero, josta saa retken aikana kiinni, mahdollinen ratsastuskokemus ja -taidot, mahdollinen hevostenkäsittelykokemus, sekä kaikki muut tarvittavat huomioon otettavat seikat lapsesta. Kerro arvio siitä, tarvitseeko lapsi taluttajan mukaan. Kerro myös, jos lapsesi kuva EI saa näkyä sosiaalisessa mediassa Millitallin julkaisuissa (nimiä emme joka tapauksessa laita).

Maksu suoritetaan vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta joko käteisellä, tai tilille Aktia Säästöpankki FI5440557820014646 nimellä Mirkka Lehtonen. Olemme arvonlisäverorekisterissä ja Y-tunnuksemme on 1388122-2. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa (ellei retkeä jouduta peruuttamaan tallin toimesta), mutta sen voi käyttää kahden kuukauden sisällä kahteen irtotuntiin, joista maksetaan rästitunimaksu 5 € / kerta. Koronaoireissa tai -altistuksessa ei saa tulla retkelle! Huom! Pelkkä maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan laita myös vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta viesti, jos olet jo varannut paikan, mutta et olekaan tulossa!

Ilmoittautumise ja tiedustelut 0400 366956 / Mirkka Lehtonen

Lisätietoja toiminnastamme www.millitalli.fi, millis.palstani.com, kuvia ja videoita toiminnastamme Millitallin Facebookissa ja Instagramissa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Minimiosallistujamäärä, jolla toteutuu, on viisi henkilöä.


Viimeinen muokkaaja, Mirkka pvm To Helmi 18, 2021 11:17 am, muokattu 4 kertaa

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Poniretkipäivä Empty Vs: Poniretkipäivä

Viesti kirjoittaja Mirkka To Toukokuu 21, 2020 11:22 pm

Koronavirustilanteen ohjeet Millitallille:

1. Vältetään lähikontakteja muihin ihmisiin, pidetään vähintään kaksi metriä väliä toisiimme, mennään eri aikaan satulahuoneeseen, taukotupaan ym. pienempiin tiloihin

2. Muistutellaan kaikki toisiamme näistä turvaväleistä, jotta ne tulevat rutiiniksi kaikille

3. Laitetaan hepat ulkona kuntoon aina kun suinkin sään puolesta mahdollista

4. Pidetään hanskat käsissä joka hetki. Nyt kun on lämmin, niin hankkikaa niin ohuet hanskat, että pystytte pitää niitä ihan koko ajan käsissä!

5. Viruskontakteissa tai -epäilyissä olleiden tai flunssaan, mahatautiin tai kuumeeseen sairastuneen tulee pysyä poissa tallilta. Äkillisessä sairastapauksessa tunnin saa perua vielä viime hetkellä, ja siitä saa silti rästitunnin

6. Pidetään yhdessä huoli, että tallin alueella ei ole kuin muutama henkilö kerrallaan, ja mahdolliset muut ihmiset hajaantuvat kauemmas ympäristöön, metsään, maneesille, kodalle tms.

7. Vessassa on käsipyyhe korvattu kertakäyttöpyyhkeillä, sekä palasaippua pumppupullolla. Käsidesipullo löytyy satulahuoneesta ja taukotuvasta. Taukotuvassa lisäksi pintojen desinfiointiainetta, ja neljää eri kokoa olevia kertakäyttöhanskoja niihin tilanteisiin, kun ei voi pitää hanskoja käsissä

8. Ei kosketella mitään pintoja (ovia, valokatkaisijoita, seiniä, vessan nuppia, hanaa, pumppupullon pumppua, hevosten mitään varusteita ym.) paljain käsin ilman hanskaa, hihansuuta, kertakäyttöpyyhettä tms. välissä. Kun on oltu paljain käsin (vessassa tms.), pestään käsiä saippualla vähintään puolen minuutin ajan, ja sitten heti hanskat takaisin käteen

9. Yskitään tai aivastetaan paperinenäliinaan, ja sitten se heti roskikseen (sekajäte), tai nenäliinan puutteessa hihaan

10. Noudatetaan viranomaisten antamia ohjeita

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa