Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ESTEKISAT SUNNUNTAINA 26.1.20

Siirry alas

ESTEKISAT SUNNUNTAINA 26.1.20 Empty ESTEKISAT SUNNUNTAINA 26.1.20

Viesti kirjoittaja Mirkka To Tammi 23, 2020 4:02 pm

KILPAILUKUTSU ESTERATSASTUSHARJOITUSKILPAILUIHIN


Millitallille sunnuntaina 26.1.2020 noin klo 12 alkaen. Kisaajat paikalle viimeistään klo 10 (aiemmin, jos et pese varusteita pe / la)


LUOKKA I AM5 shettikset 20 cm, isot ponit 40 cm, hevoset 50 cm

LUOKKA II 367.1 shettikset 30 cm, isot ponit 50 cm, hevoset 60 cm

LUOKKA III 367.2 omavalintakorkeus, minimi: shettikset 40 cm, isot ponit 60 cm, hevoset 70 cm

LUOKKA IV ILMAN SATULAA AM5, avoin kaikille, estekorkeus vapaavalintainen

LUOKKA V PUOMILUOKKA, avoin ei vielä hyppääville aloittelijoille ja alle kouluikäisille, avustaja sallittu

LUOKKA VI TOUKKALUOKKA, erilaisia tehtäviä, avoin ei vielä hyppääville aloittelijoille ja alle kouluikäisille, avustaja sallittu

LUOKKA VII TEHTÄVÄLUOKKA, avoin kokenneemmille jo hypänneille


-lähtömaksu yhteen starttiin 20 €, toiseen 15 €, kolmanteen 10 €, neljänteen ja siitä eteenpäin 5 € (per henkilö). Ruusukepalkinnot. Järjestäjä mahdollisesti jakaa sijoittuneiden lisäksi myös erikoispalkintoja harkintansa mukaan.
HUOM! Lähtömaksu, kisatreenit, teoria, hevosvuokra ym. makseetaan joko 1. pankkitilille etukäteen, ja tosite mukaan / viestillä mulle tai 2. kisapäivänä (teoria ja estetreeni pe) paikan päällä käteisellä. Jos maksat myöhemmin / jollain muulla tapaa, ovat kaikki maksut kaksinkertaiset

-Millitallin hevosilla osallituvat vastaavat kisojen järjestelytehtävistä ennen, jälkeen, ja koko kisojen ajan. Vaihtoehtoisesti voit maksaa hevosen vuokrasta 20 € (kaikki hevoset joilla osallistut, ja osallistumasi luokat yhteensä). Radan rakennus lauantaina 25.5. klo 15.30. Samalla voit esim. pestä kisaheppasi varusteet. Ne talkoilevat kisaajat purkavat radan kisojen jälkeen, jotka eivät tule rakentamaan rataa.

-jokainen kilpailee omalla / vanhempiensa vastuulla, järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita

-ilmoittautumiset viim. la 25.1. Mirkalle p. 0400-366956 tai yksityisviestillä wa / tekstarilla

-huomioittehan että nämä ovat harjoituskisat, joissa toimihenkilötkin ovat harjoittelijoita, joten toivomme kärsivällisyyttä järjestelyjä kohtaan. Aikataulut ovat viitteellisiä, käytännössä kisoihin tehtävineen ja hevosten hoitoineen kannattaa varata koko päivä


TEORIA ENSIMMÄISIÄ KERTOJA ESTEKISOIHIN OSALLISTUVILLE
perjantaina 24.1. klo 19-20. Opetellaan kaikkea kilpailemiseen liittyvää säännöistä pukeutumiseen ja saa kysyä kaiken mikä askarruttaa. Hinta 10 €. Jos olet jo käynyt estekisateorian ja tulet kertaamaan, hinta 5 €. Kannattaa tulla ettei tee turhia virheitä kisoissa. Perjantaina (tai lauantaina radan rakennuksen yhteydessä) voit pestä kisaheppasi varusteet.

KISATREENIT
perjantaina 24.1. klo 18-19. Saat ratsastaa esteradan pari kertaa läpi, ja kommentoin, neuvon ja autan. Hinta 25 € / ratsukko.

Kun ilmoittaudut kisoihin, kerro 1. Myös sukunimesi 2. Kolme hevostoivetta 3. Talkoiletko vai maksatko hevosvuokran 4. Puratko vai rakennatko rataa 5. Kaikki luokat, joihin osallistut 6. Tuletko teoriaan ja / tai kisatreeneihin

Perinteisesti menemme pizzalle kisojen jälkeen yhdessä. Sinne varmasti järjestyy myös kimppakyytejä. Voimme myös tilata pizzat tänne ja syödä yhdessä. Jos haluat osallistua yhteispizzoihin, varaa raha siihen mukaasi.


Viimeinen muokkaaja, Mirkka pvm To Tammi 23, 2020 4:36 pm, muokattu 1 kertaa

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

ESTEKISAT SUNNUNTAINA 26.1.20 Empty Vs: ESTEKISAT SUNNUNTAINA 26.1.20

Viesti kirjoittaja Mirkka To Tammi 23, 2020 4:26 pm

OHJEITA KISOIHIN TULIJOILLE:


Sovi muiden samalla hevosella ratsastavien kanssa kuka hoitaa minkä tehtävän, kuka pesee varusteet (edellisenä päivänä), kuka letittää / selvittää jouhet, kuka tuo selvitysaineen vai ostatteko kimppaan, kuka vaihtaa huovan ja kuka tuo sen viikon sisällä kisoista puhtaaksi pestynä ja valkoiset VALKOISENA Mirkalle takaisin.


Ole paikalla viimeistään niin että ehdit HYVIN hoitaa ja laittaa hevosesi kisakuntoon ja verrytellä sen, sekä hoitaa kisatehtäväsi valmistelut. Niihin kuluu aikaa 1,5-3 tuntia, riippuen miten paljon olet valmistellut edellisinä päivinä.


Sovi viimeistään tuntia ennen kisojen alkua kaikkien samaan tehtävään osallistuvien kanssa, kuka hoitaa tehtävää minkä luokan tai verryttelyn aikana ja sovita hevosesi laitto sen mukaan. Hevosen voi laittaa etukäteen valmiiksi ja jättää seisomaan riimu päässään ohjat kieputettuina tai ilman suitsia. Kaiken aikaa on oltava joku hoitamassa jokaista hommaa.


Ole valmiina verryttelyn alkaessa, hevosen tulee olla alkukävelty kentän / maneesin ulkopuolella (vähintään 5 min.), satulavyö kiristetty, jalustimet sovitettu ja verryttelyn valvoja tarkistanut hevosen.


Seuraa aikatauluja. Ne voivat olla myöhässä mutta joskus jopa etuajassakin.


Kisojen jälkeen on vielä paljon tehtävää jotta paikat saadaan kuntoon ja hevoset hyvin hoidettua. Varaa runsaasti aikaa tehtäväsi lopettamiseen, tavaroiden paikoilleen laittamiseen, radan purkamiseen, hevosen hoitoon (hieronta, venyttely, elektrolyytit, kuivatus, loimitus, jalkojen kylmäys, varusteiden siistiminen, huovan vaihto jne.).Ohjeita tehtäviin kisoissa:


SAMASTA TEHTÄVÄSTÄ VASTAAVAT, HUOLEHTIKAA JA SOPIKAA KESKENÄNNE NIIN ETTÄ KOKO AJAN ON JOKU HOITAMASSA TEHTÄVÄÄ!


KAIKKI auttavat radan muuttamisessa luokkien välillä!

Kellonajat ovat erittäin suuntaa-antavia, ja voivat heittää paljonkin.

Suorituksensa jälkeen KAIKKI Millitallin hevosilla kilpailleet osallistuvat ratsunsa huoltoon (normaalien loppuhuoltojen lisäksi jalkojen kylmetys, hieronta, venyttely, elektrolyyttien antaminen ym.), varusteiden siistimiseen ja paikoilleen laittamiseen, ja sopivat kuka samalla hevosella ratsastaneista vie kisahuovan pesuun (jos olette lainanneet sellaista), ja palauttaa sen VALKOISENA (tai alkuperäisen värisenä) viikon sisällä.

Kaikki ne jotka eivät ole maksaneet erillistä hevosen vuokraa lähtömaksun LISÄKSI osallistuvat kisojen loputtua kisatehtävänsä lopettamiseen, radan purkuun, työtehtävien lopettamiseen, jälkien korjaamiseen, paikkojen siistimiseen, sekä hevosten ja varusteiden huoltamiseen, joten varaa kisoihin koko päivä (jos et maksa hevosvuokraa erikseen)!

Tämän jälkeen on perinteisesti joko menty pizzalle, tai tilattu pizzat meille, varaa rahaa, jos haluat mukaan! (Kimppakyydit!)

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa