Virtuaalinen tarinatallipäivyri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kutsu harjoituskoulukisoihin 25.10.2009

Siirry alas

Kutsu harjoituskoulukisoihin 25.10.2009 Empty Kutsu harjoituskoulukisoihin 25.10.2009

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Ke Loka 14, 2009 12:18 am

KILPAILUKUTSU KOULURATSASTUKSEN HARJOITUSKILPAILUIHINMillitallille sunnuntaina 25.10.2008 alkaen klo 11.


Luokka I HELPPO A:0 2009, avoin kokeneille ja kolmostasosille

Luokka II HELPPO B:1 2009, avoin kolmostasoisille ja kokeneille

Luokka III HELPPO C:1 2000 avoin kakkostasoisille

Luokka IV PERUSMERKIN KOULUOHJELMA, avoin ykköstasoisille ja kahteen luokkaan osallistuville kakkostasoisille

Luokka V PALIKKATESTI, avoin alkeiskurssilaisille, tenavaryhmäläisille ja alkaville ykköstasoisille (taluttaja sallittu)


-lähtömaksu yhteen luokkaan 12 €, toiseen 10 €, kolmanteen ja siitä eteenpäin 8 €. Ruusukepalkinnot

-jos osallistut Millitallin hevosella kuuluu sinun osallistua myös johonkin kilpailujen järjestelytehtävään. Vaihtoehtoisesti voit maksaa hevosen vuokrasta 10 €.

-ilmoittautumiset viim. pe 23.10. Mirkalle (p. 0400-366956)

-jokainen kilpailee omalla/vanhempiensa vastuulla, järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoitaTEORIA ENSIMMÄISIÄ KERTOJA KOULUKISOIHIN OSALLISTUVILLE

lauantaina 22.10. klo 15-16. Opetellaan kaikkea kilpailemiseen liittyvää säännöistä pukeutumiseen! Ja saa kysyä kaiken mitä haluaa! Hinta 8 €. Jos olet jo käynyt koulukisateorian ja tulet kertaamaan, hinta 4 €. Kannattaa tulla ettei mokaa kisoissa!OHJEITA KISOIHIN TULIJOILLE:


Sovi muiden samalla hevosella ratsastavien kanssa kuka hoitaa minkäkin tehtävän, kuka pesee varusteet (edellisenä päivänä), kuka letittää / selvittää jouhet, kuka tuo selvitysaineen vai ostatteko kimppaan, kuka vaihtaa huovan ja kuka tuo sen viikon sisällä kisoista pestynä ja VALKOISENA Mirkalle takaisin.

Ole paikalla viimeistään niin että ehdit HYVIN hoitaa ja laittaa hevosesi kisakuntoon. Siihen kuluu aikaa 1-2 tuntia. Viimeistään kuitenkin puoli tuntia ennen kisojen alkua jotta ehdit sopia aikataulut ja aloittaa tehtäväsi kisoissa.

Sovi viimeistään puoli tuntia ennen kisojen alkua kaikkien samaan tehtävään osallistuvien kanssa kuka hoitaa tehtävää minkäkin luokan tai verryttelyn aikana ja sovita hevosesi laitto sen mukaan. Hevosen voi laittaa etukäteen valmiiksi ja jättää seisomaan riimu päässään ohjat kieputettuina tai ilman suitsia. Kaiken aikaa on oltava joku hoitamassa jokaista hommaa.

Ole valmiina verryttelyn alkaessa, hevosen tulee olla alkukävelty kentän ulkopuolella (vähintään 5 min.), satulavyö kiristetty, jalustimet sovitettu ja verryttelyn valvoja tarkistanut hevosen.

Seuraa aikatauluja. Ne voivat olla myöhässä ja joskus jopa etuajassa Kutsu harjoituskoulukisoihin 25.10.2009 Icon_smile

Kisojen jälkeen on vielä paljon tehtävää jotta paikat saadaan kuntoon ja hevoset hyvin hoidettua. Varaa runsaasti aikaa tehtäväsi lopettamiseen, tavaroiden paikoilleen laittamiseen, radan purkamiseen, hevosen hoitoon (hieronta, venyttely, elektrolyytit, kuivatus, loimitus, jalkojen kylmäys, varusteiden siistiminen, huovan vaihto jne.).

Mirkka
Ylläpitäjä


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa